Oi ja voi kun en ole päässyt kunnollaa treenailemaan teukkaa. Ensin tuli kamala työsuma kun työkaveri häippäsi äitiyslomalle ja nyt minä olen sitten sikalunssassa neljättä päivää. No pari pientä piiperrystä olen saanut sisällä tehtyä nyt kun pahin kuume on helpottanut.

Eilen sohvankulmalla istuen muutama noutoharjoitus. Teukkapa vaan ei oikein nyt malta pitää kapulaa ja kuunnella. Myös Elsa härväsi vieressä aiheuttaen lisää vaikeuskerrointa. Omakaan jaksaminen ei kyllä nyr riittänyt keskittymiseen. Taisin ottaa vielä muutaman sivulletulo harjoituksen. Olis voinut jättää treenaamatta kokonaan kun itse en ollut parhaimmalla treenauspäällä.

Tänään sitten aamulla jälleen sivulle tuloa joka meni pari ensimmäistä kertaa hyvin. Olisi pitänyt jättää siihen. Kun sitten lähdin toistamaan niin jostain syystä Teukka alkoikin tarjoamaan maahan menoa. Sain lopulta oikean suorituksen ja tästä iloistakin iloisempi palkkaus. Nyt täytyy muistaa jättää hinkkaaminen. Ja muistin juuri, että munhan piti jättää sivulletuloharjoitukset muutenkin hetkekti pois ohjelmistosta... toisaalta tässä on ollut viikko taukoa treenaamisesta, joten miksi laittaa keskeneräinen liike tauolle..

Edessä istumista otin käyttäen käsiä aina välissä selän takana. Tämä ok. Nyt pitäis varmaan lisätä kestoa koska tää tuntuu olevan niin varmaa.

Pari näyttelyseisomista vielä perään.

Voi kun pääsis kunnolla treenaamaan.