Teukan oma lääkäri lähetti meille postissa reseptin suun kautta annettavasta diapamikuurista, jolla hillitään kohtauksia sen aikaa kun kaliumbromidi nousee. Soitin sitten lääkärille, että kannattaako sitä aloittaa kun tuo kohtausrypäs on jo ohi, mutta lääkäri oli sitä mieltä että kannattaa. Joten nyt siis sitäkin neljä viikkoa.

Nyt Teukka on oksennellut sitten useammin. Tänä aamuna siivosin kodinhoitohuoneesta kahdet oksennukset. Tästäkin kysyin lääkäriltä ja ei kuulemma vaikuta lääkkeen imeytymiseen ellei oksenna heti lääkkeen annon jälkeen. Mutta tämä oksenteluhan on yksi kaliumbromidin sivuvaikutuksista.. Katsotaan helpottaako se kun lääkkeen sietokyky paranee vai sietääkö teukka lääkettä ollenkaan.  Eläintenhoitaja suositteli antamaan joko maitohappobakteeria tai piimää, jotta lääkkeet ei kävisi niin kovasti vatsan päälle.

Voi itku sentäs... kun tietäis että koira ei kärsi. Lääkäreiden mielestä tämä on ihan normaalia, mutta mua kyllä säälittää. Teukka kyllä vaikuttaa ihan pirteältä ja iloiselta, mutta harvemminhan se koira kipuaan näyttää paitsi sitten kun sattuu ihan tosissaan. Voi hitsi, että on vaikeaa tämä pohtiminen.