Otin aamusta sisällä muutamia harjoitteita. Noudon tiivistämistä, joka alkuun oli taas unohtunut, mutta muistui sitten mieleen. Sivulle tuloja about 10 kpl, tehdäkseni vain jotain.

Iltapäivällä harjasin molemmat koirat. Senni on tainnut taas kurmuuttaa Teukkaa urakalla, kun se oli niin aran oloinen ja häntä koipien välissä kun Senni tuli lähelle. Se ei myös uskaltanut tulla luokse kun Senni oli mun vieressä. Ärsyttävää. Täytyy varmaan alkaa pitää niitä erikseen pihalla, ettei tarvitse teukan koko ajan kytätä milloin joku käy päälle.

Käytiin iltapäivällä lenkillä ja otin sitten pihallakin tottikset. Muutama pätkä seuruutusta jossa oli taas virtaa entiseen malliin. ei tietoakaan muualle vilkuilusta. SItten sain Janin avustamaan ja otettiin  neljä luoksetuloa, jotka oli tosi hienoja. Muutamia maahan menoja ja maassa oloa ottaen taakse päin askeleita seitsemän. Pari kertaa kuitenkin lähti pois paikoiltaan. Veikkaan että se sekoitti kun ensin otin noita maahan menoja ja ne oli tosi vauhdikkaita.

Ajattelin sitten kokeilla palkkausta patukalla että joko se malttaa samalla kuunnella ja malttoihan se. Ihan mielettömän vietikästä seuraamista ja maahan menot tosi vauhdikkaita. Näitä kokeillessa alkoi lähinnä taas suorastaan V*tuttaa, koska tätäkään taitoa me ei koskaan päästä näyttämään ja käyttämään tämän enempää... Kun koirassa olisi niin paljon potentiaalia... :(  Olisihan siinä voinut toki käydä niinkin, että Teukasta ei olisi ollut kuitenkaan kisoihin asti tai mä olisin mokannut jotenkin, mutta nyt se on vain jossittelua..

Peruin näyttelykoulutuksenkin, koska mitäs me sellaisella kun ei kerran päästä näyttelyihinkään. Varsinkaan kun näyttelyt ei sinänsä ole mulle muutenkaan niin tärkeitä.

No pääasia tässä kuitenkin on se, että teukka ei saisi enää uusia kohtauksia.