Otin illalla ennen ruuan antoa sisätreenin.

Ekaksi tehtiin maahan menoja ja nämä menivät ihan nappiin. Tehtiin kaksi viiden nakin sarjaa. Sen jälkeen tehtiin edessä istumista kolme settiä ja sekin ok. Vähän mua vaan kuitenkin häiritsee, että se koiran naama on niin kaukana. Saiskohan sen sheipattua jotenkin lähemmäs...? Päätettiin myös maistaa ekaa kertaa oikeaa noutokapulaa eikä tässäkään ollut vaikeuksia. Paitsi, että mä menin ottamaan innoissani liian monta toistoa ja kapula meinasi menettää kiinnostuksensa. Pitääpä olla tarkkana.

Lopuksi otettiin vielä maahan menon kestoa ja tämäkin meni nappiin, Jes! Me mennään siis eteenpäinOtin jopa yhden askeleen taakse eikä koiralla ollut aikomustakaan lähteä. Jippii!

Käytiin myös naapurien kanssa lenkillä ja meinasin saada hermoromahduksen kun Teukka jahtaa naapurin pikkupinseriä ja räkyttää sille päin näköä. Ne siis piiritti sennin kanssa sen ja teukka louskutti ihan koiran päällä. Todella rasittava. Pari kertaa nappasin koiraa karvoista kiinni ja sanoin tuimasti ei, niin sitten se kyllä väheni huomattavasti. Palkitsin myös aktiivisesti koiraa kun se kiinnitti muhun huomion Edin sijaan ja nopeasti se älysi asiayhteyden. Se juoksi edin ja mun väliä ja lopulta se antoi edin olla suht rauhassa. Tähän auttoi myös se, että laitoin sennin loppulenkistä remmiin ettei se provosoisi tilannetta  entisestään.