Pari päivää on ollut nyt kirjoitusten kanssa taukoa kun päätin, että en illalla enää valuisin nettiin, mutta milloinkas näitä nyt muulloin kirjoittelisi.. (eihän työajalla surffailla netissä tietenkään Silmänisku)

Joka päivä ollaan pikkaisen tehty kaikkia kotiläksyjä, mutta mua alkoi jo pelottaan, että treenaankohan liikaa... Koirahan on vasta ihan pentu. Se vaan on niin kivaa kun Teukkupeukkukin tykkää.

Teukka oli taas töissä mukana eilen ja sai aimoannoksen rapsutuksia nuorilta. Matkalla kotiin pysähdyin erään koulun pihaan vähän harjoittelemaan sivulle tuloja ja nakin heittoa. Yritin myös leikkiä, mutta tämä ei nyt ollut oikea hetki. Illalla käytiin vielä yhteislenkillä Sennin kanssa metsässä.

Tänään otettiin sitten omassa pihassa taas sivulle tuloja ja nakin heittoa ja sisällä vielä läppäisyalustaa. Pikkuhijaa Teukka alkaa hokaisemaan tuota läppäisyideaa.

Metsässä heittelin käpyjä samaan tyyliin kuin nakkeja ja tästä teukka tykkäsi ihan kamalasti. Vaikka paikka oli vieras niin vielä käpyjen heittelyjen jälkeen se innostui vetämään mun kanssa köysilelua ihan tosissaan. Sama onnistui myös kotipihassa. Teukka siis innostuu kun leikitään vähän raisummin.

Sylissä oloa olen ehtinyt treenaamaan vähän liian vähän ja nyt sitä pitäis kyllä ottaa ennen kuin tuo on sen kokoinen ettei se enää mahdu.