Tasan kolme viikkoa edellisestä kohtausparista ja tämä satsi aivan samalla kaavallakin. Eka kohtaus alkoi puolen yön aikaan ja kesto neljä min. Rajua kouristelua, kovaa kuolan eritystä sekä kakat alle. Läähätti kohtauksen jälkeen aika paljon. Mentiin pihalle sitten vilvottelemaan ja sinne teukka vielä kakki myös.

Sitten tänä aamuna seitsemän aikaan uusi kohtaus jonka kesto kolme min. Kuolaa ja kakat alle. Koska teukalla oli vielä aamupissat tekemättä niin kohtauksen jälkeen sen pönttö oli vielä niin sekaisin, että se teki lattialle isot pissat ja vielä kakatkin, ennen kuin ehdin reagoida mitenkään.

Eli lääkkeen nostosta ei tälläkään kertaa ollut apua. Kohtaukset tulee yhä lyhyemmällä välillä vaikka teukka joka painaa 22 kg syö saman kokoista lääkeannosta (3 tbl) barbivettia kuin kaverini 60 kg tanskandoggi... Lääkepurkin mukaan nyt vedetään maksimiannosta mitä tuon kokoinen koira voi lääkettä syödä ilman haittavaikutuksia.

Teukan maha on ollut erityisen löysällä lähiaikoina ja tulikin nyt vasta mieleen, että sehän voi johtua noista lääkkeistä. Jostain luinkin asiasta. Vaikka paketissa ei suoraan mainita maha-oireita sivuvaikutuksena, on annos tällä hetkellä sen verran iso, että ei se mikään ihme olisi.

En edes jaksa alkaa vatvoa miten pahalta taas tuntuu ja miten masentavaa tämä on. Soitan huomenna lääkärille jälleen :(