Ja tänään päästiin heti uudestaan hakumetsälle omiin maastoihin. Porukkaa oli runsaasti ja ilma oli mitä mainioin. Tuuli kävi alueen toiselta puolen sopivasti.

Otin kolme pistoa, joissa ekalla ja vikalla hei huudot ja välissä ei apuja. Kaikki meni ihan nappiin, joskin lähetin keskimmäisen hieman edempää ja teukka joutui kiertämään, mutta koira teki kyllä upeaa työtä.

Jälleen pidin koiran hallinnassa seuruuttamalla sivulla ja hyvinhän se tuli. Korvat oli siis mukana. Palkkana oli neuta ja teukka söi maalimiehen luona eväitään aika pitkään kun se ei rohmua niitä kitusiinsa vaikka perso ruualle onkin. Se hotkii siis nätisti :)

Lopuksi taas ilmaisua ja nyt palkkana patukka. Haukussa oli selkeästi enemmän pontta ja lelu toimi hyvin palkkana. Otettiin kaksi "lähetystä"

Kun koira kerran näin hyvin muistaa mistä on kyse, niin olisi aika varmaan edetä harjoituksissa hieman... mikähän olisi sit seuraava vaihe. Varmaan vain apujen vähentäminen ja sitten kohta voisi alkaa yhdistämään ilmaisua piiloille. Tyhjiäkin varmaan pitäisi kohta alkaa harjoitella, vai olisiko kuitenkin vielä hyvä vaan saada etsimisvarmuutta..

Voi että tää on niin kivaa :) Kunhan vain jaksaisi tän oman mahan kanssa juosta niin kauan kuin mahdollista ennen synnytystä.

Ei tunnu koira näistä treeneistä stressaantuvan. Sitä kun usein pelätään epilepsian takia. Musta ainakin tuntuu, että koira nimenomaan purkaa stressiä touhuamisen avulla. Varasin tänään ajan nyt verikokeisiin, jossa katsotaan maksa-arvot, jottei lääke kuormita sitä liikaa. Elikkäs perjantaina 30.4 mennään sitten sinne. Samalla katsotaan vähän silmiä, jotka rähmivät taas turhan paljon.