Ja vielä samana päivänä iltapäivästä joskus neljän aikaan Teukka makaili lattialla keittiön pöydän alla mun jaloissa kun yhtäkkiä alkoi taas kohtaus. Kokonaisuudessaan kesti varmaan sen 10 min, josta kouristelua noin 3 - 4 min. Teukka kakki alleen ja eritti kovasti kuolaa ja vaahtoa. Se myös krampatessaan kaatoi keittiön tuolin ja takertui sen jalkoihin.

Jälleen koira yritti pystyyn, mutta jalat ei kantaneet ja mä päädyin pitämään koirasta kiinni, koska Elsa oli myös sisällä enkä halunnut koiran lähtevän törmäilemään mihin sattuu. Sain sen lopulta kodinhoitohuoneeseen, jossa se  kiersi kehää pitkään ja joi onneksi paljon.

Päästin taas jonkin ajan päästä koiran pihalle ja sillä oli maha ihan sekaisin. Nyt koira nukkuu jälleen kodinhoitohuoneessa, koska kohtaukset ovat varmasti aika voimia vieviä.

Soitin tuon jälkeen eläinlääkäriin uudestaan ja sieltä ohjeeksi tuli nostaa lääkeannostusta kahdesta Barbivet 60 mg tabletista 2,5 tabl. päivässä. Eihän nuo hetkeen vielä vaikuta, joten toivotaan, että tänään ei enää kohtauksia tulisi. Jos niitä vielä pukkaa tai kohtaus jää päälle, niin sitten on soitettava päivystävään.

Tämä on kyllä jo aika rankkaa..