Omalla pihalla vihdoin kunnon treeniä ennen lenkille lähtöä. Aluksi seuraamista, jossa mulla oli kyllä hukassa kaikki askeltaminen ja suunnitelmallisuus. Teukka tuli kuitenkin suht nätisti eikä poikittanut ihan koko aikaa. Otin neljä suoraa pätkää joissa pari kertaa muistin ottaa jotakin puolipidätteen tapaista. Seuraamistreenissä tulee samalla otettua noita sivulle tulotreenejä ja nyt pienensin taas vähän käden kaarta. Kauniisti se tulee suoraan vaikkakin mulla oli tässäkin hukassa että mitä piti tehdä. Onneksi sentään koira tietää Nolostunut.

SItten otettiin hyppyä muovisella agilityvirityksellä, joka nyt kuitenkin toimi ihan hyvin kun teukka muisti, että mitä ollaan tekemässä. Heitin nyt ensin nakin ja pidin teukkaa pannasta kiinni ja kun päästin sanoin hyppy. Hyppäsi hienosti ja tuli takaisin hypyllä eikä kertaakaan edes miettinyt kiertämistä. Ainoa missä oli vähän vaikeaa oli hyppy käskyn odottaminen, jossa ei maltettu oikein istua. Mun mielestä mä olin vain sekava enkä osannut ihan oikein kertoa koiralle mitä halusin sen tekevän. Tämä sujuu jo varmasti ensi kerralla paremmin.

Otettiin myös maahan menoja 3 x 5 nakin sarja. Ihan jees. Lopuksi heittelin muutaman nakin ihan muuten vain hauskaksi leikiksi.

Pistin teukan välillä tarhaan kun tein sennin kanssa ja sen jälkeen otin teukan vielä leikkimään rotilla ja vitsi kun tuo saalistusvietti on jotenkin pulpahtanut ihan uudelle tasolle. Muutenkin koira jahtasi lenkilläkin keppiä hullun lailla vaikka aikaisemmin se on vähän seurannut sennin reagtioita enemmän. Ja jos ei olla vähään aikaan leikitty leluilla niin se tulee repimään hihasta eikä päästä enää irti millään. Ote on muutenkin parantunut huomattavasti. Varmaan hampaiden vaihtuminen on nyt loppusuoralla.