Oltiin jälleen Vesangassa hakuilemassa. Päivä oli tosi lämmin taas eikä tuullut juuri ollenkaan.

Lähdettiin tallaamaan aluetta ja kappas vain taas Teukku pääsi autosta pois ja tuli sitten tallaamaan aluetta yhdessä meidän ja pikku Sussukoiran kanssa. Otettiin sitten teukka viimeiseksi, että saisi vähän aikaa levättyä autossa ennen treeniä.

Tehtiin teukalle taas viuhkoja nyt huomattavasti helpommalla hakualueella kuin viimeksi. Ekalle pistolle lähti tosi hyvin ja löysikin nopeasti käyttäen hienosti ilmavainua. Toisella pistolla menikin sitten kauemmin, mutta teukka vain etsi ja etsi ja pyöri ja etsi ja vihdoin vähän vahingossakin näki sitten maalimiehen. Hienointa tässä oli kuitenkin se, että koira jatkoi etsimistä niin kauan, että löysi eikä tullut pois alueelta ja eteni takakulmaan asti reippaasti.

Koska edellinen pisto oli teettänyt niin kovasti töitä, niin otettiin enää vain yksi pisto, joka olikin sitten ihan nappisuoritus. Teukka meni suorassa linjassa ja löysi heti. Ihana ihana koira.

Illalla ei meinannut taaskaan koirasta virta loppua vaikka kuvittelin, että päivän hakuharjoitukset olisi väsyttänyt. Huomaa, että teukka ei olekaan enää niin pentu kun se ei väsähdä ihan pienestä.

Otettiin sitten muutama treeni hyppyä pihalla ihan "agilityesteellä" eli tässä ei nyt niitä oven karmeja ollut estämässä kiertoja ja rima joka tippuu jos kolistelee eli tämä ei nyt ollut ihan paras mahdollinen harjoitteluväline tottishyppyyn. Jos heitin nakin tarpeeksi kaukaa esteestä sekä tarpeeksi kauas niin hyppy meni oikein hienosti ja teukka tykkää kovasti tuosta nakin heitosta muutenkin. Pari kertaa tullessa kierti, mutta musta tuntui, että ihan vahingossa ja mun omista virheistä johtuen (seisoin varmaan vinossa ohjaten koiraa kiertämään). Koiralla oli kyllä niin kova nälkä, että nakin näkeminen mun kädessä meinasi sekoittaa. Mun piti ihan näyttää kädellä, että tuohon suuntaan aion kohta sen nakin heittää.

Leikittiin vielä lopuksi kahdella tennispallolla ja vauhtia riitti tässäkin.