Teukka oli töissä mukana ja haisi pienessä toimistossa niin pahalle, että meinas ihan pyörryttää. Täytyy heti huomenna päästä eläinkauppaan etsimään uutta ruokamerkkiä. Muuten maha on ihan kunnossa.

Mentiin töiden jälkeen suoraan Vesalan pallokentälle, että Elsa pääsi samalla puistoilemaan. Ekaksi otettiin kunnon pätkiä seuraamista ja palkkasin noin 3-6 askeleen välein. Siinä menee raja tässä vaiheessa. Pidempään jos meinaa venyttää niin alkaa tulla eteenmenoa ja pomppimista.

Sivulle tuloja edestä. Aina vain paranee.

Maassa oloa. Eka setti meni taas munilleen, mutta sitten mä tsemppasin ja yritin keskittyä olemaan mahdollisimman selkeä ja sitten homma alkoikin luistaa. Otin jopa kolme askelta taaksepäin, eikä ongelmia. Nyt vain varmuutta.

Pari edessä istumista ja ekalla kerralla koira oli ihan poikittain muhun nähden... :) ,no sitten sain hommaa suoristettua ja johan parani.

Viimeisestä edessä istumisesta vapautin lelulla ja tämän kanssa sitten temuttiin oikein kunnolla. Teukka haastaa mua tosissaan leikkimään ja pari istumis käskyäkin annoin kesken leikin ja sitten taas painittiin. Teukasta sais varmasti helposti lelulla palkattavan koiran jos vain osais hyödyntää tuota saalistusviettiä.