Aurinko paistoi niin komeasti pihalla, että ei voinut olla treenaamatta.. :)

Ekaksi tosi upeaa seuraamista. Seuraamisesta maahan menoa nopeasti ja varmasti. Etenin koirasta neljä viisi askelta ja teukka pysyi kuin tatti paikallaan. Pari oikealle vasemmalle kääntymistä ja vaikka yritin nyt pitää tahtia yllä niin siltikin vielä hidastan sen verran, että koira meinasi istahtaa. Kuivaharjoituksia siis tekemään.

SItten sain idean harjoitella esineruutua. Vietiin Teukan kanssa yhdessä ensin hanska noin 20 m päähän. Koira lähti etsimään heti kovalla innolla ja löysi toki heti kun muisti minne se vietiin. Mä tein vaan virheen huutaessani hyvää koiran vielä tuodessa hanskaa, sillä se tiputti sen heti kun huusin. Haki kuitenkin uudestaan ja toi loppuun asti.

SItten piilotettiin jääkiekkoa. Taas sama virhe. Koira haki hienosti, mutta menin huutamaan hyvä ja kiekko tippui. Sitä ei sitten meinattukkaan löytää uudestaan vaan etsittiin pitkä tovi. Löysi kuitenkin.

Kertaalleen vielä kiekon piilotus ja nyt tajusin pitää naamani kiinni. Ja toihan se sitten loppuun asti.

Tämä oli ihana harjoitus ja kunhan saan taas itsestäni irti järjestää uudelleen etsintää, niin vaikeusastetta nostetaan, koskapa tässä ei ollut teukalle haastetta juurikaan.