Nyt ei ole kyllä lääkitys kohdallaan tai joku muu mättää. Teukka sai aamulla jälleen kohtauksen. Ennen kohtausta en huomannut nyt mitään normaalista poikkeavaa arjessa. Koirat olivat tavalliseen tapaan aamulla ulkona ja otin ne yhdeksän jälkeen syömään sisälle. En vielä ehtinyt antaa ruokaa, sillä koirat läähättivät niin voimakkaasti, että ajattelin antaa niiden hetken tasoittua. Nyt on tietysti ollut aika kuuma ja mietinkin, että samanlaisia kohtausoireita koiralle voi tulla myös nestehukasta... joskaan ei varmaan noin selkeästi epileptisiä.

Aktiivinen kohtaus kesti noin 6 min josta kouristelua noin 4 min ja taisi myös tehdä pienet pissit alleen. Sen jälkeen koira käveli päin seiniä eikä jalat meinanneet kantaa millään. Ei myöskään tunnistanut minua vaikka kovasti juttelin ja puhuttelin. Teukka läähätti vielä kohtauksen jälkeen pitkään ja uikutti rauhattomasti kodinhoitohuoneessa.

Päästin sen joskus vartin kuluttua pihalle, jossa se juoksenteli levottomasti aikansa  ja teki sitten lopulta pissat ja kakat sekä vähän myöhemmin kurakakat meidän pihalaatoille.

Annoin ruuan tämän jälkeen, sillä joukossa oli myös tuo lääke.

Soitin eläinlääkärille, josko tuota annostusta tms olisi syytä muuttaa. En vielä uskaltanut varata tutkimusaikaa kun mun laskettu aika on niin lähellä, että en saa sitä pian peruttua jos lähtö tulee. Odotetaan siis että vauva tulee ensin pihalle. Hoitaja otti tiedot ylös ja minulla on nyt soittoaika lääkärille. Harmillisesti vaan oma lääkärimme on myös jäänyt äitiyslomalle, joka on nimenomaan erikoistunut neurologiaan.

Mietin vielä, että kun sekoitan lääkkeen teukan ruokaan, niin imeytyykö se siitä sitten kuitenkaan kunnolla.. Teukka syö myös niin vauhdilla, että ruokaa roiskuu pitkin lattiaa. Ajattelin nyt varmistaa lääkkeen saamisen antamalla sen suoraan suuhun.

Toivotaan taas, että kohtauksia ei nyt ihan näin usein alkaisi tulla eikä ainakaan näin rajuja.

Tulipa vielä  mieleen näin iltapäivästä, että joskus pari tuntia tuon kohtauksen jälkeen alkoi ukkostaa kovasti... olen joskus kuullut, että se voisi mahdollisesti myös laukaista kohtauksen. Ainakin ihmisillä. Tiedä näistä sitten.