Teukka oli töissä mukana ja töiden jälkeen otin tottikset Kitukankaalla kun  hain Elsan hoidosta.

Suoralla seuraamista, joka oli tosi hyvää. Pari kertaa pientä haahuilua kun paikalla oli jonkin verran yleisöä eikä kaikkia vielä oltu ehditty moikkaamaan kunnolla autosta poistumisen jälkeen. En kuitenkaan puuttunut nyt tähän kun se kuitenkin muuten oli tosi hyvää.

Seuraamisesta maahan menoja, jotka oli tosi nopeita. Otin askeleita eteen päin noin kolmea. Matkaa voisi alkaa pidentää ettei koira opi ennakoimaan.

Eteen tuloa kun sain avustajan pitämään kiinni. Eka kerralla lähtä suoraan, mutta näki matkalla äitini ja meinasi kaartaa sinne, mutta ehdin muistuttamaan vielä, että tänne päin ja sitten tultiin oikealle paikalle nätisti.

Seuraavalla kerralla olin alamäessä ja koira tuli niin kovaa vauhtia ettei saanut vauhtia pysähtymään vaan veteli ohi :). Kääntyi sitten takaisin ja tuli oikealle paikalle. Tämä oli kyllä tosi huvittavan näköistä.

Viimeisella kerralla en mennyt niin alas vaan jäin tasaiselle ja nyt koira tuli muuten ihan nätisti, mutta jälleen oli hieman liikaan vauhtia ja tömäytti kuononsa mun haaroväliin.

Lopuksi eteen meno, jonne meni vauhdilla ja suoraan.

Mitähän sitä sitten treenaisi..? Pitäisi varmaan käydä BH kaavio läpi ja katsoa mitä meiltä vielä puuttuu sen osalta. SItten tuo nouto on kyllä ihan kesken ja se on jokseenkin jäänyt treenaamattakin kun koira ei siitä oikein diggaa. Se kyllä tuo leikin varjolla hienosti leluja mulle kun vain sanon tuo, mutta tuo esineiden pitely ja asennossa oli ei nyt innosta. Tai sitten ei olla vain harjoiteltu tarpeeksi.

Myös paikkamakuuta pitäisi päästä harjoittelemaan ja sitten luoksepäästävyyttä. SItähän me ei olla aloitettu ollenkaan.

Eli kyllähän näitä keksii kun vain miettii :)