Illasta olohuoneessa maassa olemisen tehotreeni. Otin varmaan viisi toistoa noita nakkisarjoja. Joo tiedän että, ei kannattaisi liikaa toistaa, mutta kun en meinannut saada yhtään koiraa pysymään aloillaan. No viidennen toiston aikana se sitten ihan kuin muisti mistä tässä oli kyse ja sain jopa otettua kaksikin askelta taakse. Taas kun pari päivää jankkaa niin eiköhän se sieltä varmistu.

Noudon pitoharjoitusta. Yritin nyt luopua leuan alla olevasta tukikädestä, mutta heti kun käsi irtosi, niin koira tietenkin tiputti kapulan. Tässä vaiheessa otin kuitenkin käyttöön rauhallisen kehumisen silloin kun en pidä leuan alta kiinni ja  se alkoi vaikuttaa. Teukka oikein tarjosi itseään nyt eteen istumiseen ja oli niin innokas ottamaan kapulaa kuin tietäen mitä tässä kuuluu tehdä. Ja niinhän se tietääkin .

Lopuksi otettiin lyhyt harjoitus sivulle tuloja edestä. Ekaksi teukka kiersi jostain syystä takaa oikealle paikalle, mutta tämähän on ihan oikea tapa tämäkin. Kolme muuta kertaa näytin vähän sormella ympyrää ja kyllä se sivulle tulee, jee jee!