Killerillä aamusesta Annan kanssa. Samaan aikaan traktori aurasi paikoitusaluetta aiheuttaen pientä häiriötä treenaamiseen.

Anna leikitti teukkaa ensin patukalla ja koira olikin ihan täpinässä.

Seuraamisella aloitettiin. Teukalla katosi keskittyminen aika ajoin ympärillä tapahtuviin asioihin. Anna neuvoi kääntymään siinä kohtaa oikealle kun koira ei seuraa tarkasti. Luulen että suurin ongelma tässä nyt olin kuitenkin minä koska mun oma keskittyminen oli myös heikkoa. Minäkin vahdin jatkuvasti ympärillä tapahtuvia asioita kun yritin varoa, ettei Teukka säntäisi äkkiä traktorin alle tms.  Eli huomio pitäisi keskittää vian sillä hetkellä tapahtuvaan treeniin ja jos koira haahuilee niin sitten tuo käännnös oikealle.

Maassa oloa. Palkkasin koiraa sivulta. Muutamia toistoja ja hyvin pysyi kun palkan väli oli ihan muutama sekunti jos sitäkään.

Luokse tuloa niin, että Anna piti pannasta. Pisin väli oli varmaan noin 10 m, vaikka tässä matka ei nyt ole se olennaisin juttu vaan tuo luoksetulon loppusilaus, jotta se olisi suora ja varma. Hyviä luoksetuloja saatiinkin kun vaihtelin palkitsevaa kättä. Teukka kun ohjautuu tosi vahvasti vasemmalle.

Vielä loppuleikit kahdella patukalla. Mä en vain enää tahdo pysyä tän mahan kanssa mukana.

Lopuksi vielä keimailtiin kameralle muutama poseeraus ja saimme tähän avuksi Salmen joka oli tulossa ohjaamaan jotain toista koirakkoa.