Teukka on rapsutellut noin viikon verran oikeaa korvaansa, josta löytyi pieni rupi. Luulin sitä aluksi jonkun elukan tekemäksi, mutta kun rapsuttelu vain jatkui, niin päätin käyttää Teukkua taasen lääkärissä. Me ollaankin siellä jo aika tuttu näky :)

No hiivaahan sieltä löytyi ja jotain bakteeriakin. Ei ollut vielä onneksi levinnyt toiseen korvaan, että suht ajoissa koiran vein. Nyt on sitten 10 pv lääkekuuri ja korvien tehohuuhtelu meneillään. Ja niitä karpalotabletteja olen syötellyt noin viikon, mutta en sitten tiedä auttaako ne oikeasti. Ei niistä varmaan kuitenkaan haittaakaan ole.

Kun tulimme lääkäristä kotiin, niin katsoin pihalla, että Teukkahan ontuu etustaan. Tarkemmin katsottuani huomasin isossa anturassa palkeen kielen, joka ei onneksi ole niin syvä, että vuotaisi verta, mutta sen verran kuitenkin arka, että ei laske koko painoa jalalle. Juoksee kuitenkin pihalla niin kovaa, että en ole kauheasti estellyt.. en tiedä pitäisikö, mutta kun piha on suurimmaksi osaksi pehmeää nurmikkoa, niin en usko nirhauman pahenevan tuosta.