Teukalla on ollut viikon verran silmien rähmimistä, joten käytin koiran sitten lääkärissä tänään vaikka silmät ovat olleet jo vähän paremmat kuin viikko sitten. Lääkäri totesi/epäili oireiden puolesta, että kyseessä on allergian aiheuttama rähmiminen. Tämä on kuulemma yleistä nuorilla koirilla kun syksyllä on kosteaa ja luonnosta löytyy vaikka mitä homeita. No hyvä näin eikä nuo silmätkään näyttäneet oikeasti lekurin mielestä kovin sairailta. Sain kuitenkin jotain kortisonitippaa viikoksi. Punnitsin koiran ja painoa on tullut lisää kuukaudessa 900g eli nyt koira on 18,8 kg. Se on kuukauden aikana kasvanut jalkoja ihan valtavasti. Kokeilin myös mitata koiran säkää ja sain lukemaksi 55-56 cm riippuen miten kannattelin koiran päätä. Teukka tykkäsi lääkärisedästä kovin paljon ja olis istunut tutkimuspöydällä pidempäänkin. Ihme sinänsä, koska viime kerralla samainen setä tonki ja putsasi kipeitä korvia kun teukalla oli se korvatulehdus. Ei siis minkäänlaista muistikuvaa ollut pojalla viime kerrasta.

Kävin ostamassa teukulle myös upeat käsintehdyt valjaat ja itselleni juoksuvyön. Päästään kasvattamaan kuntoa ja samalla valmistautumaan tulevaan hiihtokauteen. (toivotaan, että tulee lunta). Ensi talvi tulee olemaan vielä tekniikan opettelua, koska eihän tuo koirakaan ole vielä aikuinen.

Otettiin illalla ennen ruuan antoa 4 x 4 nakin sarja istumisen kestoa ja nyt liikuin jo kaksi askelta taakse ja koira pysyi! Ihme... jotain on naksahtanut joko koiran päässä tai sit mä tein jotakin selkeämmin... Ainakin liikuin rivakammin enkä empinyt lähtemistä.