Otsikko antaa hieman väärän kuvan (korkeintaan ohjaajalla oli tuntuma hakusessa :)), mutta oltiin siis pitkästä aikaa hakuilemassa Koivusillantiellä. Keli oli nollan tuntumassa ja tuuli aika olematon.

Mietin pitkään mitä teukan kanssa voitaisiin ottaa ja päädyttiin ottamaan eka maalimies etukulmaan ilman apuja. Lähetin koiran vähän hätäisesti ja siitä seurauksena Teukka teki pikkulenkin, jonka jälkeen lähetin uudelleen. Nyt meni suoraan ja vainulla.

Seuraava pisto oli umpipiilo, mitä teukalla ei aikaisemmin ole ollut. Maalimies laitettiin kävelemään niin, että Teukka näki. Sitten hetkeksi pois päin piilolta ja sen jälkeen lähetys. Tämäkin suora ja vauhdikas. Hieman oli koiralla kuulemma ollut epäröintiä piilon suhteen, muuta maalimies hoiti hienosti palkkaamisen ohjaten koiraa piiloon sisälle.

Viimeinen pisto oli myös niin, että Teukka näkin maalimiehen menon, mutta odoteltiin tovi ennen kuin koiran lähetin. Tässä oli tehnyt pienen koukkauksen (muistaakseni), mutta löyti silti nopeasti.

Lopuksi otettiin ilmaisua teddypatukalla leikittäen. Ja haukkuihan se.

Hyvä ja vaudikas treeni. Kivaa vastapainoa jälleen tuolle pitkälle tottistelujaksolle. Voi kun vain pääsis useammin. Nyt kyllä pitää ennen lumien tuloa yrittää saada hakuporukkaa kasaan, jotta päästään eteenpäin ja tekemään Teukalle hakemisesta rutiinia.