Käytiin tänään taas autoilemassa ja tutustumassa mummilaan (Elsan siis). Siellä teukka oli tosi reippaasti eikä jänskännyt tälläkään kertaa mitään tai ketään. Aikansa tutkittuaan se simahti keittiön pöydän alle ja nukkui siellä kunnes annoin ruuan. Sitten tein vähän tyhmästi kun melkein heti syönnin päälle lähdettiin ajamaan kotia. Se ei oikein olisi halunnut mennä autoon ja vähän ennen autoon laittoa se ihan kuin olisi etsinyt kakkapaikkaa, mutta ei kuitenkaan tehnyt mitään.

Kotona se nukkua posotti sitten iltaan asti ja ihmettelin kun ennen iltaruokaa vein sen vielä pihalle, että miksi se on niin vetämätön ja istuksii vaan.

Annoin iltaruuan ja ihan selvästi pojalla oli jo kova nälkä. Voihan se olla, että se vetämättömyys johtui vain rankasta päivästä. Olihan se mummilareissu kuitenkin aika pitkä ja täynnä uusia juttuja.

Ruuan päälle mentiin vielä ulos, mutta kakkaa ei vain meinannut millään tulla. Teukka yritti äkistää ja sai pienen papanan aikaiseksi... vähän huolettaa tuo mahan kovuus. Pitäisköhän mun liottaa nappulat paremmin vai mistä se voisi johtua...?

Muuten se oli taas ruuan jälkeen iloinen leikkisä itsensä kun vähän retuutettiin rottaa.

Täytyy nyt tarkkailla yön yli tuota mahajuttua.