Mentiin iltasella etsimään korvasieniä lähimetsästä ja kun Jani oli tarpeeksi kaukana, niin laitoin teukan etsimään sitä. Hienosti kimposi ja löysikin. Maalimiehellä ei vain ollut palkkaa ja koira juoksikin sitten mun luokse palkattavaksi.

Tehtiin vielä toisen kerran sama, mutta nyt ei taas meinannut irrota. Oliskohan syynä ollut se, että palkka tuli multa eikä maalimieheltä. Mitäpä sitä sinne juoksemaan. Olin vähän tyhmä. Kävi se sitten kuitenkin kun Jani kutsui.

Sienestysreissun jälkeen kotipihassa lopuilla nameille tottistelua ilman mitään ideaa.

Seuraamista ja siinä käännöksiä sekä pari juoksupätkää. Palkkasin pätkien välissä. Seuraaminen on kyllä nyt tosi hyvällä tolalla. Pitää muistaa pitääkin se siinä eli muistaa myös olla seuruuttamatta joka kerta.

Seuraamisesta maahan menoja ja myös oloa. Otin taakse  päin kahdeksaa askelta. Kerran sitten lähti paikaltaan kun menin liian kauas. Harjoitusta vaan lisää.

Istahtamisia pitkästä aikaa heittäen namia aina sivuille. Tämä siksi kun Teukka on niin epävarma maahan menon ja istumisen suhteen. Se vähän kuin arpoo, että kumpaahan mahdan tarkoittaa. Täytyy selventää käskyjen välistä eroa eli maahan meno matalalla äänellä ja istu korkealla ja vahvistaa vain noita liikkeitä.

Siinäpä se tällä kertaa.