Otin aamulla ennen ruuan antoa pikkutreenin. Istahtamista 2 x 6 nakin sarjaa. Nyt muisti jo eilisen harjoitteen ja kokeili vain pari kertaa istua ennen käskyä. Sitten hyppyä viritellen oven karmiin esteen. Tästä teukka innostui kovasti kun heittelin nakkia vauhdikkaasti molemmin puolin. Lopuksi sängyn laidalla istuen eteen tuloa vain neljän nakin verran. Annetaan koiran nyt rauhassa palautella eilistä treeniä ja minunkin on tehtävä jotain kuivaharjoitteluja, jotta kroppa toimisi pään kanssa yhteen Hymy.

Illalla teukka kävi leikkimässä naapurin kääpiöpinserin kanssa ja pojat juoksivat hurjasti. Teukka ei vaan meinaa pysyä Edin perässä ja sillä meinas mennä hermot kun ei saanut pienempää kiinni (leikki näytti lähinnä viehejuoksulta). Nuo osaavat keskenään leikkiä tosi kivasti toisin kuin Senni ja Teukka. Olen asiasta parin kaverin kanssa keskustellut ja tullut siihen tulokseen, että sakemanneilla ja collieilla on sen verran eri tyyli leikkiä, että ne eivät sovi kovin hyvin toisilleen. Senni on liikkeissään raju ja saalistava kun teukka taas mielummin juoksentelisi ympäriinsä ja ottaisi vähemmän kontaktia. Collien leikki on siis rauhallisempaa.

Lenkin jälkeen otettiin pitkästä aikaa rottaleikkiä tavoitteena saada kulmurit irti ja niinhän niistä toinen vain otti ja paukahti saman tien. Jipii! Kyllä on rotat hintansa arvoiset kun niillä ollaan jo monta hammasta irroitettu.