Päätettiin testata opittuja asioita vieraammassa ympäristössä. Ekaksi sivulle tuloa ja sivulla oloa. Kyllä se hakeutuu selvästi nyt paremmin itse paikalle vaikka on tuossa vieläkin vähän epävarmuutta sekä väljyyttä mitä ei käsiohjauksella ollut yhtään. Mutta tässä edetään.

Sitten seuraamisen aloitusta ja tämä on hanskassa. Tässä varmaan edetään sitten ottamalla toinen askel luulisin...

Maahan menoja. Nämäkin paria lukuunottamatta oikein mainioita. Vähän oli ilmassa ennakointia, joissa en nyt muistanut olla kovin tarkkana. Vähän varmaan mua jännitti kun oli yleisöä AS & MM

SItten vielä vauhdista pysähtymistä ja odotin katsekontaktia. Hyvää tämäkin ja stopit lähes kuin seinään.

Tauon jälkeen kokeiltiin vähän saalisleikkiä, mitä JH näytti meille viime hakukerralla. Teukka ei vain oikein hiffannut ideaa kun koira laitettiin valjaisiin ja minä edessä heiluin lelun kanssa. Se selvästi ihmetteli valjaiden vetoa (valjaathan on ollut sillä vasta pari kertaa päällä).. Innostui kuitenkin enemmän kun vaihdettiin topattu patja omaan patukkaan. Tässä tarttis kyllä oikeasti alan harrastajien apua.

Illalla vielä ennen ruuan antoa otin eteen istumista ja palkkasin nyt katsekontaktista. Sitten 2 x 3 noutopito harjoitusta, mitkä meni tosi hyvin ja teukka otti itse kiinni letkusta ja mä tuin vain alaleukaa. Kohta varmaan voitas siirtyä oikeeseen kapulaan, koska mä en usko sen olevan mikään ongelma Teukalle. Ja sitten tiivistämään.