Testasin toista kertaa mitä Teukka tykkäisi oikeasta noutokapulasta. Tähän asti me ollaan harjoiteltu siis puutarhaletkun pätkällä. Se haisteli puukapulan toista päätä ja kun tarjosin sitä suuhun, se yritti ottaa siitä paksusta pääosasta kiinni. Muutaman yritys erehdyksen jälkeen se kuitenkin piti kapulaa niin kuin pitääkin. Tajusin vasta jälkeen päin, että kapula on ollut mulla kassissa jonka pohjalla on nappuloita... oliskohan toiseen päähän jäänyt makuja ja hajuja.

Otettiin sisällä luoksetulo harjoituksia tavoitteena taas häivyttää käsiä. Teukka alkaa pikkuhiljaa yhdistämään tuota käskyä ja unohtamaan käsiä vaikka se vilkuileekin niitä aika paljon. Samalla se myös tiivistää edessä istumista kummasti vaikka aikaisemmin se on kaikista yrityksistä huolimatta vetänyt pään pois napalinjasta. Hyvä näin.

Sitten Elsa tuli melskaamaan viereen eikä treeneistä enää oiken tullut mitään. Aluksi Teukka yritti olla välittämättä samoin kuin minä, mutta liika on liikaa. Se alkoi selvästi hermostumaan ja sähelsi ylimääräisiä, lisäksi se suorastaan raastoi mun käsistä nakkeja. Turhaan jatkoin edes niin pitkään yrittämistä. Hienoa kuitenkin oli, että noinkin isosta häiriöstä huolimatta se jaksoi sinnitellä.