Omalla pihalla ajatuksena nyt tarttua tuohon seuraamiseen. Teukalla oli aluksi niin paljon intoa, että tein alkuun muutaman kerran juoksutusta ja seisauttamista sen jälkeen eteen tuloa. Otin nyt taakse päin askeleita kolmea, kädet noin lonkkien kohdalla. Mitä enemmän taakse päin matkaa tuli sitä vahvemmin koira alkoi ohjautumaan käsiä kohti ja tätä myötä vinoon. Pitää vain tarkemmin ohjata kädet eteen ja vaihdella palkkaavaa kättä, jotta koira ei ala ennakoimaan. 

Sitten seuraamisen kimppuun. Tällä kertaa toimi paremmin kun pidin kättä taas suorana hieman takana. Kerran yritti mennä käden mukana taakse päin, mutta nostin sen pois ja samalla koira taas löysi oikean paikan. Testasin myös kuinka monta askelta voin ottaa ennen kuin keskittyminen alkaa herpaantumaan. Raja meni tällä kertaa 15 askeleessa. Testauksen jälkeen palkkasin heti muutaman askeleen jälkeen ettei into laantuisi. Tein myös oikealle ja vasemmalle käännöksiä sekä täyskäännöksenkin.

Seuraaminen oli tosi hyvää ja mitä pidempään seuruutin sen paremmin se meni. Hienoa, että tämä ei ole enää murheen kryyni.