Lähdettiin lenkille ja alkumatkasta pysähdyttiin treenailemaan meidän kotikentälle eli hiekkiksille.

Ja näitä samoja asioita tankataan eli seuraamista ja nyt taas tsemppasin, että olisin mahdollisimman selkeä. Muutaman askeleen jälkeen palkkaa, käännöksiä oikealle ja vasemmalle. Palkan heittoa kesken seuraamisen ja sitten taas välistä ihan yhden askeleen seuraamista ja istumisesta palkka. Hieman koira alkaa poikittamaan jos vedätän yhtään liian pitkään.

Sivulle tulemista 90 asteen kulmissa. Tätä ei olla vähään aikaan tehty ja vähän väljää se paikoin olikin, mutta mikä tässä oli yllättävää ja hienoa, että Teukka korjaa omaa paikkaansa. Eli jos palkka ei tipu vinosta asennosta niin se asettuu uudelleen. Ihana!

Sitten tuskaista maassa oloa ja mun ei pitäis yrittää yhtään askelta ennen kuin se varmaan pysyy. No saatiin me loppuun ihan hyväkin sarja ja uskalsin yhden askeleen ottaa taakse päin.

Jatkettiin lenkkeilyä ja pysähdyttiin sitten seuraavalle etapille eli Vesalan parkkikselle. Nyt sitten otettiin sivulle tuloa edestä ja myös noita 90 kulmia. Ihan hyvin ne menee, joskin koira on edelleen epävarma mitä siltä pyydetään. Se kuitenkin hienosti yrittää ratkaista sitä tekemällä jotain sinne päin. Varmuutta vain tulee treenaamalla.

Sitten edessä istumista ja tässä ei sitten ollut mitään onghelmia. Hyvin voin laittaa kädet sivuille ja koira nostaa katseen. Nyt vain pitäisi saada käsky yhdistettyä niin, että teukka tulisi paikalle vähän pidemmän matkan päästäkin. Vielä se ei hokaa käskyn ja tekemisen yhteyttä.

Leikitiin lopuksi narupallolla.