Käytiin viettämässä kesäpäivää kaverini luona Leppälahdessa. Otin vain Teukan mukaan, että se saisi uusia kokemuksia ilman senniä. Kaverillani on 3v Englannin springelspanieli Darla, johon Teukka teki ekaa kertaa tuttavuutta. Aluksi koirat leikkivät ja juoksivatkin ihan mukavasti, mutta yhtäkkiä Teukka alkoi väistelemään ja piiloilemaan mun taakse. Sitten huomasimme, että koirahan ontuu eikä laske painoa ollenkaan oikealle takaselle. Tutkin tassua ja teukka antoi tehdä sen tosi nätisti, joten ei se mitenkään hirveän kipeä ollut. Ison anturan vierestä löytyi sitten nirhauman tyyppinen jälki, joka oli varmaan tullut temutessa sepelillä. Vähän koiralla oli myös maha löysällä, liekö sitten kuitenkin reagoi vähän näihin reissuihin tai uusiin paikkoihin... vai kuvittelenko vaan.

Loppureissun ajan teukka vain makoili eikä innostunut enää leikkimään Darlan kanssa. Vähän jo huolestuin koiran käytöstä. Illalla ei kuitenkaan enää minkäänlaista ontumista näkynyt ja leikkiinkin haastoi sekä senniä että mua. En kuitenkaan nyt antanut riekkua Sennin kanssa, ettei jalka vain pahenisi. Tutkin myös koko koiran kunnolla (mikä pitäisi varmaan tehdä vähän useamminkin) Jalassa olleeseen nirhaumaan oli tullut rupi ja se näytti ihan siistiltä.

Mentiin vielä illalla pihaan ottamaan naksuttelutreeniä ja jatkoin rullauksen opettamista. Nyt Teukka jo melkein menee kyljelleen. Se on enää pienestä kiinni. En ole tätä harjoitusta kyllä ottanut kovin usein ,joten varmaan edistyttäisiiin huomattavasti nopeammin jos treenaisin tätä useammin Silmänisku.

Otettiin myös muutama sivulla olo ja sitten heiteltiin palloa nurmikolla muutamia kertoja ja juostiin taas sisälle pallo suussa. Teukka hakee palloa innokkaasti tuo sen automaattisesti mulle oikein tumauttaen välillä mun päälle.