Oltiin kolmen hengen porukalla Saviolla ja Teukalla siis toinen kerta hakumettällä. Ekaksi otettiin taas niin, että teukka näki kun maalimies lähti, mutta tällä kertaa ei mitenkään hetsattu eikä juostu vaan maalimiehet käveli rauhallisesti metsään. Odotettii, että teukka vähän nostaisi nenää metsän suuntaan ja sitten päästettiin. Teukka lähti innoissaan perään, mutta ei käyttänyt nenää ja kävi ihan maalimiehen vieressä ja palasi vähän matkaa, mutta löyti sitten kuitenkin.

Toisella kerralla mä päästin koiran lähtemään vahingossa vähän liian aikaisin, enkä muistanut odottaa sitä, että haistaisi. Löysi kuitenkin maalimiehen suht helposti.

Laitoin välillä koiran autoon kun otettiin muut koirat ja sitten lopuksi tehtiin aukealla paikalla sellainen treeni, että teukka ei nähnyt maalimiehen menoa vaan me käppäiltiin paikalle rauhassa ja odotettiin, että teukan nenu vainuaa maalimiehen. Nopeasti se nokka sitten nousi ja päästin koiran menemään ja löysi maalimiehen vauhdilla. Tässä se nyt käytti hyvin nenää ja kun vainu kerran katosi, niin etsi sen uudelleen. Tähän hienosti menneeseen suoritukseen oli hyvä päättää.

Olipahan taas tosi kivaa. Ja sain tosi hyvää opastusta. Hauskaa on myös nähdä aikuisten koirien työskentelyä.