Tiistaiseen tapaan Viherlandialla. Tällä kertaa treenattiin takaleikkausta sekä tuota edellistä persjättöä. Takaleikkauksessa ohjaaja oli valmiina palkkaamassa kahden ensimmäisen esteen jälkeen, mutta teukka ei tajunnut tätä vaan seurasi mua ja hyppäsi viimeisenkin esteen juuri niin kuin pitikin. Muutamia harjoituksia otettiin molemmista suunnista.

Persjättö olikin sitten haasteellisempi kun mä unohdan putkeen lähettämisen jälkeen, että mitä mun piti tehdä ja sitten mulle tuleekin kiire juosta ohjaamaan teukkaa viimeiselle esteelle. Mut eiköhän tuo treenaamalla muistu.

Omatoimiharjoitteluna oli rengas, keinu ja pituus. Pituudessa menin ensin kolmella palkilla, mutta kun teukka veteli niin hyvin, niin laitoin kaikki eikä siinä sitten ollut mitään ongelmia. Keinulla apuohjaja oli hidastamassa ja kokeilin koiran ohjaamista ilman remmiä. Kerran ohjasin myös ilamn hidastamista ja meni ihan ok.

Teukan kanssa on mukava käydä tuolla hallissa kun se on niin rauhallinen ja lunki kun muut treenaa, mutta sitten kun tulee oma vuoro, niin sitten tehdään täysillä.