Olen parina päivänä yrittänyt tarkkailla, että ontuuko Teukka jalkaansa. Tänään sitten lenkillä se ontui suht selvästi vasenta etustaan ravatessaan ja vaihtoi heti laukalle. Se on varmaan satuttanut sen kun se pari päivää sitten hyppäsi aidan yli tielle ja tullessaan jäi roikkumaan mahastaan. Ontuminen on kuitenkin hyvin pientä ja ajoittaista. Saattaa olla joku pieni revähdys.

Aamulla tehtiin sisällä noutoharjoitusta ja nyt oli taas mukana tuota tiputtelua. Ihan kuin koira olisi unohtanut eiliset hyvät reenit. Muistin sitten mitä salme oli joskus sanonut, että jos uutta opetellessa koira jatkuvasti epäonnistuu kannattaa palata taaksepäin eli aiempi pohja ei ole vielä kunnossa. Jätin siis tiivistämisen pois ja keskityin vain pitämiseen & irroittamiseen ja jo alkoi homma pelittämään. Eli nyt pidennetään aikaa pitämisessä ja kun on varma, että kapula ei tipu, niin sitten jatketaan taas tiivistelyä.

Olohuoneessa vielä seuraamisesta maahan menoja yhden askeleen jälkeen. Taas oli ennakointia ja kun en palkannut niistä, niin koira alkoi mennä vähän ylikierroksille, mutta saatiin myös muutama tosi mallikas toisto.

Iltasella vielä ulkona tehtiin omassa pihassa muutama seuruutuspätkä palkaten tosi tiheästi. Mulla oli palkkana savustettua lammasta joka oli yhtä murua, joten se vähän haittasi kun se mureni ja tippui maahan. Maku kyllä taisi olla tosi mieleinen kuitenkin :) Hyvää tiivistä seuraamista. Pari kulmaa tein.

SItten otin seuraamisesta maahan menoja parin askeleen jälkeen ja näissä tulikin sitten ihan mahtavia suorituksia. Joskin pari ennakointia tässäkin, mutta se on vielä osaamisen puutetta.

Herjailin teukun ja harjatessa nousi aika paljon hilsettä pohjasta. Kuuluukohan tää ihan normaaliin karvanlähtöön vai pitäiskö kokeilla ruuan vaihtoa.. musta päällikarva on lähes ruskeaa tällä hetkellä. Eikä Senni kyllä hilseile juurikaan harjatessa vai onko se sittenkin hilseillyt...en muista..