Viihdekeskuksella iltapäivästä. Tuulinen keli. Teukalle ihan uusi paikka.

Eka maalimies hei huudolla etukulmaan. Hieno suora pisto. Toka myös etukulmassa liikkuen takarajaa vähän edemmäs eli laatikko, jota teukalla ei ole aikaisemmin ollut. Lähti vähän hitaammin kuin tavallisesti, mutta sitten vauhti kiihtyi. En tiedä missä kävi, mutta tuli takaisin linjalle ja lähetin uudestaan kävellen sen kanssa vähän syvemmälle. Sitten löytyikin hienosti. Viimeinen pisto oli taas hei huudolla ja tämä oli vauhdikas ja ihan suora.

Loppuun haukutukset, joissa oli taas vähän enenmmän yritystä kuin viime kerralla. Teukka vaan tarjosi kaikkea muutakin toimintaa, mikä on tietysti oma-aloitteisen koiran merkki. Kokeiltiin haukuttamista kerran myös lelun kanssa. Ihminen oli vieras leikittäjä ja lelukin ihan vieras, mutta haukkui se silti ja jopa paremmin kuin namille. Lelua vois kyllä alkaa käyttään tuohon ilmaisuun.

Nyt pitäis vähän alkaa vaikeuttamaan treeniä, mutta toisaalta taas kohta jäädään varmaan talvitauolle niin olisi hyvä saada varmuutta kevättä varten. Täytyypä vielä pohtia ja saattaahan se olla, että saadaan venytettyä treenikautta vielä pitkälle talveenkin jos ei lunta tule.

Tein lisäksi aamulla pienen noutotreenin kun löysin vesiletkun pätkän. Tämä toimikin yllättävän hyvin, eikä suun avaamisessa ollut mitään ongelmia. Eli tällä jatketaan. Tein myös illalla samanlaisen harjoituksen eli noin neljä kertaa laitettiin "noutokapula" suuhun, kädet kuonon ympärille ja irroituksen aikana sana irti ja palkka. Kyllä se selvästi yhdistää tuon aikaisemman nenästä kiinni pitämisen.

Sisällä pienesti myös sivulla oloa 2 x 4 namia.

Sain tänään hakutreenien jälkeen soiton, että olemme päässeet mukaan agilitykurssille, joka alkaa marraskuussa. Jee jee :) saamme talveksi kivan sisäharrastuksen. Uskon, että siitä on myös apua koiran hallintaan.