Löysin jääkaapista jämän grillattua kalkkunaa ja sain itseni sen innoittamana treenailemaan :). Otettiin alkuun noudon pitoa, jossa teukalla oli aika lailla ylimääräistä intoa, jota mä tietenkin vielä lisäsin. Vaikka itse pito menikin ihan hyvin, niin koira hyppi ja sähläsi kapulan kanssa. Ihan omaa syytäni kun vähän yllytin. Myös pari heittoa, joissa näissäkin oli vauhtia, mutta ei tarkkuutta. Teukka ei kertakaikkiaan tartu kapulasta keskeltä, vaikka tuokin sitä innolla ja laukaten mulle... en ymmärrä. Kuitenkin tavallista puukeppiä se tarttuu ihan hienosti keskeltä. Mikä tässä kapulassa sitten on niin erilaista?

Tämän jälkeen seuraamista palkaten vauhdissa. Ja sitten vielä seuraamisesta istumista, missä teukka meinasi mennä monta kertaa maahan vaikka kuinka korostin tuota istumista. Sain kuitenkin loppuun pari mallikasta istumistakin. Täytyisi vain treenata tätä enemmän.

Loppuun vielä kahden lelun leikkiä ja tätäkin pitkästä aikaa. Koiralla on intoa, mutta mistäs saatais omistajallekin taas rytmi päälle.. Treenaaminen on tosi kivaa, mutta siihen ryhtyminen on olevinaan jotenkin vaivalloista.

Käytin Teukan myös verkokeissa maanantaina, jossa taas tsekataan fenobarbitaaliarvot. Tulokset saan perjantaiksi. Nyt on ollut taas hiljaista kohtausten kanssa, mutta viimeisimmästä kohtauksesta on juuri kulunut tuo 1,5 kk millä välillä ne ovat tulleet, joten odotan koko ajan milloin seuraava taas tulee.