Tästä ei voisi taas päivä synkemmäksi mennä. Teukka on ajoittain ontunut aavistuksen etujalkaansa, mutta ajattelin odottaa lääkäriin viemistä kunnes hiivatulehdus tassusta olisi poissa, ( viimeksi lääkäri epäili, että ontuminen voisi johtua siitä). Nyt kuitenkin pari päivää koira on ontunut jalkaansa todella voimakkaasti eikä varaa sille juurikaan painoa.

No eipä sitten muuta kuin taas lekurille. Ulkoa päin tutkittaessa teukka hieman veti vastaan kun lääkäri taivutteli kyynärtä, muuten ei löytynyt mitään kummempaa. Otettiin sitten kuvat olkanivelistä, ranteista, tassuista, yläselästä ja kyynäristä. No sieltäpä sitten löytyi kyynäristä alkava nivelrikko... :((( Kyllähän se oli tiedossa, että teukalla on ykkösen kyynärät, mutta olen jotenkin kuvitellut, että se ei voisi noin nopeasti kehiä nivelrikkoa. Teukan kyynärät kuvattiin viime helmikuussa (10 kk sitten) ja silloin niissä ei ollut vielä muuta kuin tuo ykkösen löysyys.

Lääkäri oli sitä mieltä, että noin voimakas ontuminen ei yksinään voi johtua näin lievästä nivelrikosta, mutta koska kyynär on löysä se on alttiimpi venähdyksille tms, joten niiden piikkiin ontuminen nyt kuitenkin meni.

No nyt ollaan sitten kaksi viikkoa kipulääkityksellä ja ainoastaan remmissä pissitykset kunnes ontuminen on ohi.

Miten yhteen koiraan voi lykkääntyä kaikki... Nyt ei taas oikein jaksa muuta kuin säälitellä koiraparkaa. Se kun on niin aktiivinen ja tykkää liikkua ja kaiken lisäksi vielä noin nuori. Nyt on taas mietittävä ratkaisuja oikein syvään.. =(