Vihdoin helpotusta kohtauskierteeseen. Takana vuorokausi ilman kouristeluja. En tiedä miten kauan tuo määrä diapamia elimistössä vielä vaikuttaa, mutta koira on vielä vähän huojuvainen. Toisin sanoen koira ei pysy esim. makuuasennossa suorassa vaan kellahtaa pian kyljelleen. Pihalla liikkuessa en huomaa enää huojumista, mutta seistessä vähän heijaa. Tuo heijaaminen voi johtua myös uudesta lääkkeestä, jonka pitäisi sittenkin vaikuttaa nopeammin kuin kahden kuukauden päästä kun annosta jaettiin annettavaksi sekä illalla että aamulla. 

Peruin agilityt huomiselta ja katsotaan nyt voidaanko me jatkaa enää ollenkaan. Jostain olen vielä  kuitenkin kaivanut toivon rippeitä, että lopullista päätöstä ei tarvitsisikaan tehdä kun Teukka on taas palautunut ja on oma reipas itsensä. Ehkä tämä on tosiasian pitkittämistä, mutta jospa vielä kerran yritetään.

Kirjaan tähän nyt vielä pienimmätkin asiat, jotka voisivat vaikuttaa lääkkeen imeytymiseen. Eli noin kahdeksan aikaan illalla koira oksensi noin puoli desiä vaaleaa limaa, jossa oli mukana männyn neulasia. Edellisen lääkeannoksen olin antanut aamulla, joten sen nyt luulisi olevan imeytynyt tuohon mennessä.