Teukka on ollut tänään oikein raivoisalla päällä. Huh, mitä menoa ne on juossut sennin kans koko illan kun tulin kotiin. Selvästi päivän sisällä olo saa pennun aktiivisuuden kasvamaan mittaamattomiin määriin. Ei se paha ole, että vauhtia riittää, mutta joku raja sennin kiusaamiseen pitäis kyllä olla (vaikkakin ne on molemmat vähän samanlaisia. Ensin toinen ärsyttää ja sitten vuorostaan taas toinen)

Otettiin kotipihassa nopsasti kotiläksyt eli stoppausta, maahan menoa, läppäisyalustaa. Jani teki teukalle noutokapulan ja sitä heitin kolme kertaa. Teukka tarttui kapulaan varmasti ja toi vauhdilla. Nyt en odottanut, että tuo luokse asti vaan palkkasin jo vauhdista nakilla. Hassua kun kaikki on ollut suhteellisen helppo opettaa, eikä missään ole tullut vielä suurempia vaikeuksia. Sen kanssa on kyllä ilo tehdä ja touhuta kun se on niin innoissaan kaikesta.

Teukalla alkaa selvästi vaihtua hampaat kun meidän keittiökalusteet alkavat olla jo aika syödyn näköiset... Mä unohdin ostaa kaupasta oikeaa purtavaa. Pakkanen olis kyllä täynnä hirven luita , mutta aika varoen uskallan niitä vielä pennulle antaa ettei mene pakki sekaisin. Enkä viitsi syöttää niitä sisällä kun niissä on jonkin verran lihaakin ja ne sotkee kaikki paikat.

Leikkasin tänään myös kynnet ja nyt poika oli suht rauhallinen. Se on alkanut ymmärtämään, että tätä hommaa ei voi välttää. Se alkaakin olla sylissä leikkaamiseen pikkasen liian iso. Painoa on kyllä kertynyt nyt valtavasti ja kokoa myös kun sen nostaminen ja sylissä pitäminen on  suht raskasta. Hitsi kun ei voi edes tajuta, että kohta se on melkein sennin kokoinenYllättynyt. Se kasvaa ihan silmissä.