Kilerillä aamutuimaan Annan kanssa. Ekaksi otin teukan autosta syömään aamuruokaa kentälle ja samalla siinä muutama edessä istuminen. Sen jälkeen kokeiltiin vielä sivulla oloa, mutta keskittyminen alkoi jo herpaantua uudessa paikassa. En ole tuota sivulla oloa vielä kotioloissa treenannut joten otetaan se nyt ohjelmistoon mukaan.

Laitoin teukan autoon siksi aikaa kun Anna treenasi välissä ja otin sitten vielä leikkimään hetkeksi. Nyt teukka irtosi leikkimään hienosti, mutta mä vedätin vähän liian pitkään ja uusi paikka alkoi kiinnostamaan enemmän. Ensi kerralla ihan lyhyt pätkä leikkimistä. Pitäis muistaa, että pentukoiralle vain ihan lyhyitä harjoituksia, ettei pilata intoa liian nopeasti.

Sylissä oloa pitää nyt ottaa taas tehokuuri. Vaikka se rauhoittuu nopeasti, niin jonkin verran se kuitenkin rimpuilee vielä vastaan.

Otettiin vielä iltaruoka ulkona ja samalla harjoiteltiin tuota sivulla oloa. Nopsaan se oppi mistä se palkka tippuu :)

Illalla kun ruuan jälkeen teukassa oli hirveästi virtaa, leikitin sitä vetonarulla ja kun leikki oli parhaimmillaan pistin lelun piiloon ja lopetin. Jes, kerrankin osasin ajoissa :)