Nyt on päällä sit jonkinlainen rypäskohtaus kun edellisestä on väliä vain kaksi tuntia ja taas pukkasi. 3min ja suusta tuli jo vaahtoa. Alkaa varmaan ottaa kunnon päälle. Laitoin taasen pamin. Kunhan nyt ei vain jouduttaisi lähtemään päivystävälle...

Jani oli kodinhoituonessa kun kohtaus alkoi ja sanoi, että aluksi koiran etutassut meni ristiin ja se vain seistä tökötti paikoillaan kunnes sitten kouristukset alkoi. Tuon kun huomaisi ajoissa, niin ehtisi laittaa koiran pihalle juoksemaan ja se saattaisi estää kohtauksen alkamisen.

02.30 jälleen kohtaus jonka kesto tällä kertaa vain minuutin. En antanut diapamia.

Vielä joskus aamuvarhaisella oli tullut yksi kohtaus, koska kodinhoitohuoneen lattia oli läärääntynyt kurakakasta ja vertakin oli jopa jossain kohti. Myös koiran toinen kylki oli ihan kakassa. Tähän en ole kuitenkaan herännyt, joten en tiedä miten kova kohtaus on ollut. Luultavasti ei kovin kova koska sen kyllä sitten kuulee.

17.00 jälleen kohtaus. 2-3min. samalla tavalla kuin aiemmat. Annoin pamin. Tämän jälkeen soitin päivystävälle eläinlääkärille koska jäljellä oli enää yksi suppo. Ell. kuulostikin huomattavasti kokeneemmalta kuin oma lääkärimme. Hän määräsi suppojen tilalle rektaaliliuosta, joka kuulemma imeytyy tehokkaammin kuin supot.