Päätin lähteä agitreeneihin kokeilemaan miten Teukka jaksaisi treenailla, koska enää en ole selvää huojumista normilelämässä huomannut ja se selvästi kuitenkin kaipaisi jotain tekemistä. Treeneissä Teukka oli kuitenkin vaisu ja omissa oloissaan. Kyllä se suoritti kaikki esteet ihan mallikkaasti, mutta ei sellaisella innolla kuin aiemmin. Eipä se mikään ihme ole kun on vetänyt neljä diapamia alle . Otettiin sitten kevyemmin ja onneksi nyt diapamikuuria aletaan pienentää, joten toivotaan tämän olevan väliakaista.

Itse harjoiteluna meillä oli tällä kertaa työntö sekä veto -ohjaus, jossa hypättiin ensi suoraan kaksi estettä ja sen jälkeen vauhdista käännettiin koira joko oikealle tai vasemmalle esteelle. Tässä myös piti tehdä takaleikkaus. Hommasta ei meinannut tulla mitään kun koira ei aluksi meinannut pysyä ollenkaan paikalla ja sitten se säntäsi suoraan ohjaajan luo, joka odotti palkan kanssa esteiden takana. Ja minä myös häsläsin tapani mukaan. No saatiin me viimein jonkinlainen suoritus aikaiseksi.

Omaharjoitteluna valssausta, jossa ensin hyppy sitten putkeen ja sitten taas hyppy. Tässäkin ongelmia paikallaan pysymisessä ja ihmeekseni myös putkeen menossa.. Ja tietenkin minulla siinä valssauksessa. Lopulta kuitenkin saatiin tähänkin joku suoritus.

Puomia harjoiteltiin niin, että alla kulki putki. Teukka ei välittänyt putkesta, mutta ohjautui niin vahvasti mun käteen, että kun vähän käsi meni liian kauaksi kuonosta niin koira tippui puomilta. Ja tähänkin toisella kerralla vaiko lie kolmannella ok suoritus

Keinu ok, alastulolla taisi takajalka olla maassa.

Kepit neljän pötkönä. Tässä vaiheessa en enää edes hirveästi yrittänyt kun koira oli niin väsyneen oloinen, mutta paremmin ne meni kuin aikaisemmin. 

Häiritsevää on tuo ahneus, joka on jo niin mahdotonta, että se ei näe muuta kuin ne kädet. Mulla olikin kuivia frolikkeja palkkana, jotta se edes vähän hillitsisi himoa. Ruuan himo on lisääntynyt ihan silmissä lääkkeiden myötä ja välillä pelottaa, että koira tukehtuu syödessään. Pitää huolehtia levosta kunnolla ennen ja jälkeen ruokailun, ettei se saisi pian vatsalaukun kiertymää. Myös vettä se juo ihan hullulla raivolla paljon kerrallaan. Toivottavasti nämä oireet helpottavat ajan kanssa.

Tänään menin päivällä antamaan vähän hirvenlihaa teukalle ja johan se jo paukutteli ihan hirveän hajuisia paukkuja tuolla hallissa. Toivotaan, että nyt ei menis maha sekaisin, jotta lääkkeiden imeytymisessä ei sattuisi mitään ongelmia. Hitsi että pitikin mennä antamaan niitä. Kyllä olinkin tyhmä.