Kotipihassa treenaten.

Ekaksi noudon pitoa mikä menikin nyt ihan kivasti. Löysässähän se kapula on vieläkin, mutta pysyi kuitenkin ja tiivistäminenkin onnistui hyvin.

No sitten siirryin seuraamiseen ja alkuun meni ihan kivasti kunnes kiinnitin huomiota siihen, että kun lähdetään liikkeelle, niin koira vetää katseen maahan ja jossain vaiheessa sitten ottaa kontaktia. No minäpä yritin sitten heti seuraamisen alussa kääntyä oikealle ja tehdä täyskäännöksiä, mutta eipä juurikaan tuottanut tulosta. Sitten aloin oikein viilailla ja vääntää rautalangasta ja hinkuttaa ja kohta seuraaminen olikin jo sellaista, että koira tuli metrin verran takana. Otin sitten vähän matkaa imuutusseuraamista ja tässä vaiheessa olisi pitänyt tajuta jättää seuraaminen tähän, mutta en tietenkään jättänyt vaan jatkoin hinkkaamista. No lopulta olin itse niin hermo kireällä vielä kaiken päälle, että taisin ärjäistä koiralle että SEURAA ja siitäkös teukka loukkaantui. No kyllä se vielä senkin jälkeen lusmuili perässä, mutta selvästi varoi mua ja yritti vältellä.

Voi hevon perä sentään, että pitääkin olla niin aasi. Mulla oli etukäteen ajatuksena vähän testata kuinka pitkää seuraamispätkää teukka jo kestäisi, mutta olisi pitänyt muuttaa suunnitelmia heti kun näin, että tänään ei tule onnistumaan. Mutta ei kun viimeiseen asti piti vääntää.

Noh nyt ehkä hetkiseksi unohdetaan tuo ja otetaan vain lyhyitä pätkiä imuutuksella, jotta päästään välttelystä. ja sitten pitää saada vielä oma mieliala mukavaksi, jotta en ärjyisi tai turhautuisi koiralle.