Ihanaa! Vihdoin hakuilemaan. Paikkana tuttu Koivusillantie. Ilma oli tosi aurinkoinen ja tuuli heikosti.

Otettiin Teukalle kaksi pistoa joissa molemmissa apuna hei -huuto. Ekaksi alas rotkoon, jossa heitti pienen lenkin, mutta löysi suht nopeasti. Toiselle meni viivasuorana. Lopuksi ilmaisua, jossa palkkana nakit. Haukku oli sitä kimeää, mutta lähti saman tien käyntiin.

En ottanut koiraa pistojen välissä kiinni vaan kokeilin miten hallinta sujuu ja sujuihan se. Ihan mahtavaa. Tottakai nakit oli apuna, mutta koiralla oli korvat mukana eikä lähtenyt suin päin ryntäilemään metsään ennen lupaa.

Tosi kiva treeni ja Teukku oli aivan innoissaan :)

 

Illalla vielä lyhyet tottistelut pihalla. Virettä oli alkuun ihan liikaa, sillä Teukku paimentaa pihalla rinkiä ihan koko ajan. Seuruutin niin pitkään, että alkoi keskittymään ja sitten tulikin paikoin hyvää seuraamista. Myös liikkeestä maahan menoja, jotka meni ihan nappiin.

Otin myös oikealla noutokapulalla noutoa ja alkuun teukka oli hieman hämmentynyt, mutta sitten sain kolme varsin hyvää pitoa. En vaatinut tiivistystä.

Omalla pihalla treenaaminen käy vaikeaksi jos tuohon hyrräämiseen ja vahtimiseen ei saada jotain tolkkua. Koira on suorastaan ihan mahdoton ja tuntuu, että se jopa stressaa tuota vahtimista, mutta pakko vain on.